Udtalelser

ANSVARSFRASKRIVELSE - Bemærk at alle udtalelser, er udtryk for kundens egen oplevelse, og ikke er en garanti for at du vil få sammenlignelige resultater.

 

Jeg har aldrig været glad for at gå til eksamen, men da jeg skulle op og forsvare min bacheloropgave, den største opgave på pædagogstudiet, blev jeg mere end normalt nervøs. Flere uger inden den mundtlige eksamen havde jeg ondt i maven ved tanken om det. Min mor havde læst om dig i Ude og Hjemme og foreslog mig derfor at prøve dette. Jeg købte det først 5 dage før eksamensdagen, men jeg nåede at høre det flere gange. Jeg brugte især hypnosen, hver aften inden jeg skulle sove hørte jeg den, og jeg begyndte efterhånden at tro på mig selv. På eksamensdagen følte jeg mig ikke så nervøs som jeg ellers plejer at være, og eksamen forløb forbløffende godt, lærer og censor kunne ikke spørge mig om noget jeg ikke vidste! De gav mig et 12-tal!! :)
 
Jeg har været meget tilfreds og har tænkt mig at bruge det igen til januar, hvor min sidste store eksamen venter inden jeg er helt uddannet pædagog.

Marianne Jakobsen*

Ansvarsfraskrivelse - Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser

 

Jeg har med stor glæde benyttet mig af dit produkt: ”Slip din eksamensangst.” Jeg havde godt nok aldrig troet, at jeg nogensinde skulle komme til at lide af eksamensangst, for det ligger mig i grunden så fjernt at blive nervøs over den slags, og jeg har endda grinet en lille smule over de mange eksamenstræningskurser, der efterhånden bliver udbudt. En meget grim og nedværdigende oplevelse ved en eksamination, der slet ikke handlede om karakterer gav mig dog et større knæk, end jeg nok havde lyst til at indrømme i starten. Angsten for at mine fremtidige eksaminer skulle udvikle sig grufuldt og nedværdigende sad i mig. Derfor besluttede jeg, at det var nødvendigt, at jeg gjorde noget ved min angst, som jeg havde svært ved at slippe. Faktisk var det så slemt, at jeg sagde til mig selv, at hvis alle eksaminer skulle forløbe sådan, så var jeg tvunget til at opgive mit universitetsstudium. Købet af produktet her sikrede dog, at jeg stadig og med stor glæde fortsat er studerende.

Jeg kan varmt anbefale andre også at benytte programmet, da det er fyldt med gode værktøjer til, hvordan man får en god eksamen, og jeg kan for min del sige, at det bestemt virker. Det var sådan lidt pludseligt før endnu en eksamen, at jeg fik fat på programmet, og jeg forventede mig bestemt ikke det helt store, men jeg blev godt nok meget positivt overrasket, og jeg ser frem til over længere tid at forberede min kommende eksaminer med brug af ”Slip din eksamensangst.” For mig har det på alle måder været meget givtigt, og jeg opnåede virkelig at slappe af i en ellers presset situation.

Anonym*

 

Mine erfaringer med Maltes NLP hypnose imod eksamens angst er for vild! De redskaber der føler med E-bogen er virkelig kraftfulde, og giver et fantastisk overskud i studie tiden. Man kan holde meget bedre fokus igennem skoleåret. Den medfølgende NLP Hypnose er for vild! havde overhovedet ikke fulgt med i mine Datamatiker studierne (havde ikke hans materiale på det tidspunkt) og alligevel kunne jeg ikke lade vær med at hoppe rundt udenfor eksamens lokalet, som en bokser inden en store kamp skal til at gå i gang, da eksamenstiden kom. De små fif og teknikker der følger med gjorde, at selvom jeg ikke havde styr på stoffet, så var jeg yderst selvsikker og overbevisende overfor både lærer og sensor (hvad der også kunne ses på mine karakteren).

Rune Jensen*

Ansvarsfraskrivelse - Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser

 

Jeg fik lydbogen, Eksamensangst, af min mor, en uge før jeg skulle til spansk eksamen. Jeg er ikke særlig god til sproget og frygtede virkelig min eksamen. Jeg var typen der gik og forbandede det og sagde til andre at jeg ikke ville klare det.

Efter at have lyttet til dine råd, synes jeg til at starte med at det virkede lidt fjollet at skulle sige de der ting højt til sig selv, men jeg gjorde det. Da dagen kom, var jeg mere afslappet og afklaret ed situationen. Til selve min eksamination havde jeg fuldt ud kontrol over tingene gennem mit eget oplæg og herefter gik det så lidt galt da de begyndte at spørge ind til resten af emnet. Men det er mest fordi jeg ikke har det ordforråd der skal til for at kunne forklare det jeg ville sige.

Alt i alt synes jeg det var en stor hjælp og jeg kom ud med 2x7, hvilket var en forbedring eftersom jeg fik 2x4 året før. Jeg er også konkurrencerytter og har taget teknikken med her, og det har været en stor succes og har virkelig hjulpet til at booste min selvtillid og dæmpe nervøsiteten.

Som konklusion, kan jeg sige at jeg er aldeles tilfreds med produktet og varmt kan anbefale det til andre.
Bianca Bagge*

 

Jeg har lyttet til "Slip din eksameangst" og det har virket utrolig godt.

Jeg skulle til eksamen i min bachelor på pædagog uddannelsen og var virkelig nervøs.

Men jeg gjorde som du sagde, at man skulle prøve at tænke på noget andet end eksamen og det hjalp.

Jeg var ikke lige så nervøs som jeg plejer at være til mine eksamer. Og resultatet blev derfor bedre end det plejer, jeg fik nemlig 10.

Mange Hilsner fra en tilfreds kunde

Signe Pedersen*

Ansvarsfraskrivelse - Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser


 

Min datter skulle op til en skriftlig eksamen, som hun har frygtet i lang tid, da hun har dumpet 2 gange i denne prøve, så hun var godt nervøs over hun skulle op igen. Hun brugte "slip eksamens angsten" i 16 dage hver dag, da hun gik op til eksamen var hun slet ikke så nervøs, som hun plejer at være, hun fulgte dine råd, og ved du hvad? hun bestod s..  ;0)
så hun er rigtig glad.

Lene Pedersen*

 

Først vil jeg starte med at rose dig for dit fantastiske lydbånd omkring eksamensangst. Det hjalp mig igennem min sidste eksamen uden kvalme, hedeture og svimmelhed

Sandra Hansen*

 

Kære malte :) jeg hedder Paw Gressbakken :) det var min mor som havde købt den til mig da jeg virkelig havde dårlige tanker om mig selv.. og at jeg garanteret ville klare mig dårligt til eksammen... :) jeg har nu hørt alle 8 afsnit :) og jeg synes virkelig det er godt :) jeg har fået meget mere selvsikkerhed :)og er ikke længerer bange for min eksame :) jeg glæder mig faktisk nu :) du har givet mig en masse gode råd :) som jeg helt sikkert kan bruge til noget.. :) jeg går som sagt kun i 8,ne klasse :) men jeg har termins prøve om små 2 uger :) så tusind tak skal du have :)
Du virker som en flink fyr :) og jeg sætter stor pris på hvad du gør for andre ligesom mig selv :)
TUSIND TAK! igen :)

Paw Gressbakken*

 

Jeg købte produktet om eksamens angst osv, ca. 14 dage inden min eksamen.
Jeg var død nervøs og kunne slet ikke se mig selv klare den eksamen. Jeg skulle op i socialarbejde som er 1. års eksamen på Socialrådgiver uddannelsen. Jeg købte produktet og hørte det igennem. Det hjalp lidt.. Hørte det gentagende gange, og begyndte at tro på det nok skulle lykkes mig at bestå. En af mine veninder blev ved med at sige hun ikke kunne klare det og fik lært hende at sige "Jeg kan godt det her" Jeg gik op til eksamen, og kun med en lille men sund nervøsitet. Min karakter blev et stort 10 tal :-)
 
Produktet er et mirakel. Jeg følte jeg kunne tage den eksamen 100 gange uden problemer, og de gode råd virker perfekt. Jeg vil varmt anbefale dette produkt til andre og har også gjort det.
 
Tak for en rigtig god og vedvarende hjælp.
 
Livia Sheila Larsen*

Ansvarsfraskrivelse - Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelserJeg fik for et stykke tid siden downloadet, materiale til brug for eksamensangst / boost dit selvværd. Fik læst meget ang. emnet og fik lyttet en del til lydmaterialet (men ikke det hele ). Jeg  har været til eksamen en del gange, men har ikke været tilfreds da jeg virkelig ikke kan fordrage at man skal være på i de 30 min. og det er afgørende for dit videre forløb, eller synes at de 30 min. skal være afgørende, end den præcentation du yder i hele forløbet. Men var kommet til at jeg nok havde set lidt forkert til den holdning. Jeg måtte gøre noget men det med at du går helt i sort, jo flere gange jeg var til eksamen, gjorde det virkelig skræmmende at gå til eksamen. Jeg ved at jeg står for meget mere, så derfor fik jeg kontakt til jer og købte materialet,og læste, og læste, lyttede....
Jeg nåede at få et 4 tal til sidste eksamen, men denne gang gik jeg da op og lavede et 10 tal!
Jeg vil bare råde andre til at gøre brug af jeres materiale det er bare de penge værd, og jeg kan gøre gavn af det når man skal ud at søge job, har en masse liggende i bag hovedet. Mangler lige en eksamen til i januar, men ligger absolut ikke jeres materiale helt væk.

Jeg vil gerne sige tak, for at du har været udarbejdet dette materiale, men en større tak til at jeg fik taget mig sammen til at tro på det.  

Annette Carlsen*


Det virker super godt det du har lavet og jeg synes eksamen var meget lettere. Og behagelig stemme! Endnu engang tusind tak. 

Annette Larsen*


Jeg har prøvet lydbåndet "slip din eksamensangst" og det har hjulpet godt. Jeg var oppe til 3 eksamener og fik 10 i mundtlig matematik (det var den jeg var mest nervøs over) 10 i dansk og 7 i engelsk :) Tak for det

Nina Mathiesen*

Ansvarsfraskrivelse - Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser

 

Her er en beskrivelse af min oplevelse af eksamener efter at have brugt dit materiale.
Jeg undskylder ventetiden, men havde lige et par eksamener der skulle klares☺

Jeg synes det har været yderst befriende og rart endelig, at kunne gå til en eksamen, uden at være helt vildt nervøs, og ryste og ikke at have styr over situationen. Efter at have brugt dit materiale fra ”slip din eksamensangst”, har jeg fået rigtig godt styr på alle mine symptomer og hele eksamenssituationen. Før havde jeg 10 elefanter i maven og kunne til enhver tid ha lagt mig til at dø, men denne gang havde jeg kun en lille sommerfugl, og den kunne jeg styre. Det var en helt dejlig fornemmelse, at gå til eksamen, jeg glædede mig faktisk. Jeg synes der er mange gode afsnit på lydbogen, og det har været rart at have som redskab op til eksamen. Jeg har brugt lydbogen til, at koble lidt af efter en lang dag med opgaveskrivning, og det var rigtig rart. Det eneste jeg kan nævne som negativt er, at vi først fik tilbuddet så sent i vores uddannelse, og efter vi var begyndt på vores bachelor. Men alligevel fik jeg på den korte tid styr på min eksamensangst, og kom ud med et 10 tal på den nye skala. Før fik jeg kun 6-7 på den gamle skala. Super.

Tina Schmidt*


Jeg vil virkelig gerne lade dig vide, at jeg har haft meget nervøsitet måneden op til min første eksamen (lige gået ud af niende) men har benyttet mig aktivt af dine råd, og fik TOLV til den første mundtlige eksamen.. specielt det med visualisering, har været fantastisk effektivt!! - tak for det.

Maria Hougaard Jensen*


Det har været dejligt at kunne gå til en eksamen uden at være påvirket af nervøsitet.

I forbindelse med brugen af lydbogen har jeg udviklet mere tro på mig selv og tro på mig selv til eksamen. Den har fået mig til at tænke at jeg faktisk godt kan det jeg skal bevise jeg kan, og måske ikke behøver at bekymre mig så meget om hvordan censor og lærer ser mig. Men at jeg er sikker i det jeg skal og at jeg som person ikke skal ligge så meget i hvad andre synes om mig, men at det jeg gør, er ok.

Det at lydbogen har hjulpet mig med min nervøsitet har også bekræftet over for mig, at det har været den der har været problemet for mig. Men at høre en anden fortælle hvordan det har hjulpet dem, har gjort at jeg har været åben overfor at prøve noget nyt, og har medvirket til en slags accept hos mig og en vilje til at finde en måde at gøre nervøsiteten til noget der er ubegrundet.

Det har været dejligt at have lydbogen i lyd form, så har man haft mulighed for at lytte til den når man havde lyst og brug for den.

Samtidig med at lydbogen kan hjælpe en til at få styr på sin nervøsitet og forberede en til at gå til eksamen, synes jeg også den kan bruges til at se eksamen som noget positivt i stedet for noget som bare skal overstås. Ved at bruge teknikkerne kan man komme til at nyde eksamen, fordi det er her man får mulighed for at vise det man ved og kan, i stedet for det man ikke kan.

Det eneste der har været lidt skidt var at vi fik den lidt for sent i forhold til vores studie, det ville have været bedst at få den i starten. Men derudover synes jeg at det har været spændende at prøve og jeg vil forsætte med at bruge den til mine kommende eksamener.

Ina Tranberg Mortensen*

Ansvarsfraskrivelse - Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelserJeg var i torsdags oppe i tysk mundtlig eksamen.
Jeg var utrolig nervøs, men valgte at prøve på, at tænke på alle de ting jeg har lært via de mails jeg har modtaget fra dig!
 
Det hjalp mig utrolig meget og det endte sørme med, at jeg kom ud fra eksamen med et stort 10 tal!
 
Så jeg vil gerne sige tusind tak for hjælpen, det var virkelig til stor hjælp, og jeg ser frem til den næste mundtlige eksamen!

Lærke Witt*


Det virkede med dine idéer, og jeg gør det på samme måde når jeg næste gang skal op. Rigtig mange tak for dine bud på en god eksamen. Det var en rigtig stor hjælp.

Jane Olesen*


Vil bare sige at jeg lige har været oppe til mundtlig dansk, og fik 12 ! Og så har jeg været til fysikeksamen og fik 12 !
to 12-taller i træk, Fedest - nu mangler jeg kun engelsk ;)

Rikke W.J.*


Jeg har lige været til mat mundtlig årsprøve idag og fik 10. Så nu har jeg ferie !

Amanda Kudahl*

Ansvarsfraskrivelse - Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser

 

En lille tilbagemeldning ang. lydbåndet om eksamensangst.
Det har for mig været meget nyttigt at lytte til. Specielt om ens egne tanker op til eksamen, kropssprog og holdning, samt de gode råd. Det gik så godt at jeg fik 12 i naturfag, og 2 10 taller til den sidste eksamen. Det skal siges, at jeg ikke før har ligget så højt i karakter til en eksamen. Så tak for hjælpen, og jeg vil gemme lydbåndet til mine 2 piger, til når de engang skal til eksamen.

Bettina Tarp Hansen*

 

I en høj alder, er jeg begyndt at studere på universitetet. Fordi jeg var kommet ud af rutine med at gå til eksamener, havde eksamensangst meldt sig som en uheldig faktor før og under især de mundtlige eksamener.
Efter at have fulgt anvisningerne på "Eksamensangst"-meditationerne, fik jeg her i sommer lavet en grundig forberedelse af eksamensstoffet, og lavede en perfekt præstation til eksamen.
Det er helt sikkert, at jeg er blevet hjulpet til at levere en præstation, som jeg før kun kunne have drømt om.
 
Margit á Rogvi*

 

Der skete noget med mig, da jeg downloadede en prøveversion af din lydbog sidste sommer. Jeg fik 12 i fysik, som jeg ellers kun havde fået 2 og 4 i hele året. Tak for hjælpen. Jeg tror jeg køber den fulde pakke næste gang jeg får su. 

Agnes*

Ansvarsfraskrivelse - Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser

 

Jeg købte jeres produkt "slip din eksamensangst" 14 dage inden jeg skulle til eksamen.
Inden jeg købte det havde jeg et par dage med meget nervøsitet pga den forestående eksamen. I ren desperation købte jeg jeres produkt og havde ikke de store forventninger. Men den følelse af nervøsitet jeg havde skulle bare gå væk. Jeg startede en mandag morgen med at ligge det på min iPhone og så lyttede jeg til det jeg kunne nå til jeg kom i skole. De 2 første dage var der ikke nogen speciel virkning, men på 3 dagen kom jeg i skole med en helt anden energi og oprejst pande og kunne tænke klart. 2 dage før eksamen kunne jeg mærke på mine gruppemedlemmer nu begyndte de at blive nervøse, men jeg selv var bare afklaret og frisk oven i hovedet. Og det gav mig igen et boost da jeg jo så var den der var ovenpå og havde overblikket på vores projekt. Vi gik også til eksamen og fik en fin karakter. Det er helt klart et bånd jeg vil bruge til fremtidige emsamener da det giver mig en ro jeg aldrig har haft før. 

Daniel Bach Knudsen*

I hele ens studieliv skal man igennem alle former for prøver og eksamener. Jeg har altid været bange og nervøs for alle former for eksamener og prøver, og har gået flere karakter ned pga. min nervøsitet. Derfor valgte jeg at bruge en lille sum penge på dette produkt, og jeg er mere end positiv overrasket. Jeg har lige været oppe i mundtlig fysik og mundtlig historie, to af de aller værste fag. Jeg fik 12 i begge fag :)Det har helt klart været alle pengene værd. 

Anonym*

Ansvarsfraskrivelse - Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser


I samarbejde med:

UCSYD

Kendt fra:

Ude og hjemme
Se mere presseomtale