Produkt spørgsmål

Her kan du se spørgsmål og svar vedrørende Slip din eksamensangst.

(For tekniske spørgsmål og hjælp til problemer, se vores Hjælp-sektion)


Hvem har gavn af lydbogen?

Den er lavet til alle studerende, som arbejder seriøst med deres studie. Der er uvurderlige råd til dig uanset om du er O.K. til at gå til eksamen - eller du virkelig har svært ved det! Der er gode råd og teknikker, som giver dig mere ro, selvsikkerhed og ikke mindst bedre karakterer. Men husk, at du bliver kun bedre, hvis du gør en indsats.

Er lydbogen relevant, hvis jeg ikke behøver højere karakterer?

Alle kan blive bedre til at gå til eksamen, også selv om du får top-karakterer. Det kan godt være der ikke er en direkte højere karakter du kan få, men du kan altid blive mere sikker, dygtigere til materialet, perspektivere bedre og sammensætte det teoretiske stof mere med praktisk handling, i hverdagen og på job.

Er lydbogen svær at lytte til og bruge?

Nej, det er den bestemt ikke. Jeg kan ikke fordrage teoretisk stof som ikke kan omsættes til handling og resultater. Lydbogen er indtalt stille og roligt og med et almindelig sprog - og hele tiden med fokus på at det skal være råd og teknikker du nemt kan bruge.
Du kan lytte til lydbogen i naturlig rækkefølge, efter hvad du har lyst til, eller bare et kapitel, og stadig få meget ud af den.

Hvad koster lydbogen?

risen for lydbogen er forskellig efter om du vælger download eller CD.

Download pris: 149,00 DKK
CD pris: 219,00 DKK

Alle priser er inkl. moms og der er ingen kortgebyrer.

Download sælges med Download forsikring, dette koster 19,00 DKK og giver 1 års fri download. Dette kan fravælges hvorved du kun har 12 timers download mulighed.

Kan jeg ikke komme frem til de samme resultater uden at lytte til lydbogen?

Jo, det kan du sikkert godt, men det vil nok også tage dig nogle år at komme så langt. Spørgsmålet er så, om du vil vente så længe? Og måske gå glip af nogen gode karakterer. Men hvis du selv vil forsøge, kan du læse en stor stak bøger, rapporter og afhandlinger om eksamensangst, betale dyrt for at gå til en coach/psykolog og så efterprøve teorierne i praksis. Men husk på, at en coach sjældent koster under kr. 650,- i timen og bøger kr. 150-400 stykket!

Kan jeg ikke finde de samme informationer gratis ude på nettet?

Det er ikke så nemt at svare på. En del vil du nok kunne finde, men du skal lede længe, og du vil typisk få lidt overfladisk gennemgang af det. Jeg tager udgangspunkt i min egen øvelse og mine klienters problemstillinger og til hvordan eksamen ser ud idag.

Er der andre end dig selv der synes, at Slip din eksamensangst giver resultater?

Ja, jeg har solgt flere tusind eksemplarer, du kan læse nogen af udtalelserne her på siden. Derudover har jeg fået den godkendt af Studenterguiden.dk, og jeg er netop i gang med to test-projekter med Syddansk Universitet og University College Syd, for at forbedre produktet yderligere.

Hvordan får jeg fat i Slip din eksamensangst?

Du kan købe den fulde version, eller downloade en gratis light-version her.

 

De bedste hilsner
Malte Lange

I samarbejde med:

UCSYD

Kendt fra:

Ude og hjemme
Se mere presseomtale